İçeriğe atla
Search
Search
Close this search box.
Ana Sayfa
Program
Konuşmacılar
Etkinlikler
Yayınlar
Sponsorlar
S.S.S
X
Konuşmacılar
2025
2023
2022
ALİ DİKİLİTAŞ - KRİSTAL ENDÜSTRİYEL SATIŞ DİREKTÖRÜ
PROF. DR. ARİF BİLGİN -YÖK YÜRÜTME KURULU ÜYESİ
DR. ASLI DURAN - METRO TÜRKİYE KURUMSAL İLETİŞİM VE KAMU İLİŞKİLERİ DİREKTÖRÜ
ASUMAN KERKEZ -AHBV AKADEMİSYEN ŞEF, TV PROGRAMCISI
AYNÜLHAYAT UYBADIN - SAKARYA ÜNİVERSİTESİ DR .ÖĞRETİM ÜYESİ
AZİZ DOĞRUCU - KAİCY RESTAURANT HEAD CHEF
BAHTİYAR BÜYÜKDUMAN - TELEZZÜZ RESTAURANT EXECUTIVE CHEF
BAYKANER GÖNEN - AKRA ANTALYA EXECUTIVE CHEF
PROF. DR. BEYKAN ÇİZEL - AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ
BİLAL YÜREĞİR - GASTROANTALYA YÖNETİM KURULU BAŞKANI
BUĞRA ÖZDEMİR - THE BARN EXECUTIVE CHEF
PROF. DR. BURÇİN CEVDET ÇETİNSÖZ - ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
CENK GİRGİNOL - KAHVE DANIŞMANI ve GASTRONOMİ YAZARI
PROF. DR. CEYHUN ÇAĞLAR KILINÇ - AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
PROF. DR. EBRU İÇİGEN - AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
EBRU KÜÇÜKŞAHİN - HÜRRİYET GAZETESİ KÖŞE YAZARI
PROF. DR. ELBEYİ PELİT - AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTE TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
ELİF OVALI - TEOFARM ve HASAT GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ MARKA KURUCUSU
EMRAH ORAK - ZUMA RESTAURANT EXECUTIVE CHEF
PROF. DR. EMRAH ÖZKUL - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
ERBİL AŞKAN - BONNA PROSELEN GENEL MÜDÜRÜ
ERTAN KORKMAZ - DANIŞMAN ŞEF
DR. ÖĞRETİM ÜYESİ ESAT ÖZATA - BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ, ŞEF, TV PROGRAMCISI
EYLÜL ER - UFS MARKETING LEAD
EYÜP KEMAL SEVİNÇ - EKS MUTFAK AKADEMİ KURUCUSU VE ŞEFİ
FATİH AKERDEM - BARMASTER
FEYZA YOZGAT - TASTINATIONS CONSULTANCY FOUNDER
FIRAT AKAR - GRAN HYATT İSTANBUL TAKSİM PASTRY CHEF
GAMZE CİZRELİ - BIG CHEFS KURUCUSU ve YK ÜYESİ
GAZİ ÇİFTÇİ - FAİRMONT QUASAR ISTANBUL EXECUTIVE CHEF
GİANCARLO GOTTARDO - DIVAN GROUP CORPARATE EXECUTIVE CHEF
GİOVANNİ TERRACCIANO - SHANGRI-LA BOSPHORUS HOTEL İSTANBUL EXECUTIVE CHEF
GÜLDAL SİĞİNÇ - ANTALYA HALKLA İLİŞKİLER DERNEĞİ KURUCU BAŞKANI
PROF. DR. HAMPARSUN HAMPİKYAN - BEYKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI
HASAN YEŞİLYURT - BIG CHEFS STRATEJİ VE YURT DIŞI BÜYÜME DİREKTÖRÜ
İPEK ASLAN - HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UNESCO HATAY GASTRONOMİ EVİ DİREKTÖRÜ
PROF. DR. İRFAN YAZICIOĞLU - ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
KORAY TÜRK - SHERATON GRAND ADANA EXECUTIVE CHEF
KÜBRA SULTANYÜZÜNCÜYIL - SAKARYA ÜNİVERSİTESİ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ
PROF. DR. MAHMUT DEMİR - ISPARTA UYGULAMLI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
MEHMET FARUK ŞÜYÜN - EKONOMİ GASTESİ GAZETECİ ve YAZAR
MEHMET GÖK - BOCUSE D'OR TÜRKİYE BAŞKANI
PROF. DR. MEHMET SARIIŞIK - SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
MEVLÜT ÖZKAYA - MÜRVER RESTAURANT HEAD CHEF
PROF. DR. MUHARREM TUNA - ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ
MUHSİN ERTÜRK - LOKANTA GÖKTÜRK KURUCU ve CHEF
MURAT ASLAN - CULINARY FORUM CO-FOUNDER-CHEF
MURAT İLKE ÖZİPEK - GASTRONOMETRO YÖNETİCİ ve EĞİTMEN ŞEF
MURAT YALÇIN - SAVALAN WINE TÜRKİYE, KIBRIS, ORTADOĞU CEO
PROF. DR. MURAT YEŞİLTAŞ - BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
MUSTAFA AKÇA - RADİSSON BLU HOTEL ŞİŞLİ EXECUTIVE CHEF
NAZLI PİŞKİN - GASTRONOMİ ARAŞTIRMACISI ve YAZAR
NİHAT SANCAR - IL CORTILE EXECUTIVE CHEF
NİLAY LALE - KHAI OTELLERİ MUTFAK ŞEFİ
PROF. DR. NİLÜFER ŞAHİN PERÇİN - NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKAN
OKAN AYDEMİR - RAFFLES ISTANBUL EXECUTIVE CHEF
OSMAN BAHADIR - UNILEVER FOOD SOLUTIONS LEAD CHEF
PROF. DR. OSMAN NURİ ÖZDAĞAN - ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
ÖZAY AKAR - C-PACES OPERASYONEL GENEL MÜDÜR YARDIMCISI
ÖZGÜR AKTAŞ - HILLSIDE HOTEL FETHİYE EXECUTIVE CHEF
ÖZGÜR MALOĞLU - AGEB YÖNETİM KURULU BAŞKANI
ÖZGÜR ÜSTÜN - FOUR SEASONS HOTEL ISTANBUL at SULTANAHMET EXECUTIVE CHEF
RAFET İNCE - TV PROGRAMCISI ve YAZAR
RUDOLF VAN NUNEN - ŞANS RESTAURANT EXECUTIVE CHEF
PROF. DR. SAADET PINAR TEMİZKAN - OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
SADİ BOZKUŞ - DREAM OPERASYON DİREKTÖRÜ
SEFA CEYLAN - RADISSON BLU BOSPHORUS EXECUTIVE CHEF
DOÇ. DR. SERDAR EGELİ - GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERİ
SERHAT ELİÇORA - CVK BOSPHORUS HOTEL IZAKA RESTAURANT HEAD CHEF
SERRA BEKLEN - CAPRA ÇUKURBAĞ CHEF,OWNER
SONER KESGİN - SWISSHOTEL BOSPHORUS ISTANBUL EXECUTIVE CHEF
ŞEBNEM URGANCIOĞLU - TÜRSAB GASTRONOMİ TURİZMİ İHTİSAS BAŞKAN YARDIMCISI
TANGÖR TAN - ZİRAAT MÜHENDİSİ ve GASTRONOM
TOLGA ATALAY - SOLID CONSULTING GROUP FOUNDER, DIRECTOR
TOLGA KİLİT - KİLİT GROUP YÖNETİM KURULU ÜYESİ
TUNCAY GÜLCÜ - CHAYOTE RESTAURANT FOUNDER , CHEF
TUNÇ ULUÇ - ANTALYA GASTRONOMİ DERNEĞİ BAŞKANI
UFUK SÖNMEZ - TÜM GASTRONOMİ YÖNETİİLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI
VEDAT DEMİR - D-REAM GROUP MARKA ŞEFİ
YENER ÖZDEN - MANDARIN HOTEL BOSPHORUS EXECUTIVE CHEF
YILMAZ TOKGÖZ -UNILEVER FOOD SOLUTIONS TÜRKİYE,ORTA ASYA,KAFKASYA GENEL MÜDÜRÜ
ZEYDAN KARALAR - ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI
ÖNDER BİLEN - EKOL GIDA Y.K. BAŞKANI
ÖZGÜR AKTAŞ - HILLSIDE BEACH CLUB FETHİYE EXECUTIVE CHEF
PINAR ÇOBAN - RUBY'S İSKENDERUN CHEF & OWNER
RIZA BELENKAYA - MIDPOINT RESTAURANT EXECUTIVE CHEF
SEÇGİN DEMİR - KAYA PLAZZO EXECUTIVE CHEF
SELAMİ GÜLERYÜZ - THE RITZ CARLTON EXECUTIVE CHEF
SERKAN ÇAKIR - GIA URLA MUTFAK ŞEFİ
DOÇ.DR. SERKAN ŞENGÜL - SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANI
ŞAFAK ERTEN - RAFFLES HOTEL ISOKYO RESTAURANT CHEF DE CUISINE
ŞENOL DEMİRTAŞ - BIG CHEFS TÜRKİYE DİREKTÖRÜ
TANER ÖZKAN - JW MARRIOT ANKARA EXECUTIVE CHEF
TAYYAR ZAİMOĞLU - ZAİMOĞLU A.Ş. Y.K. BAŞKANI
TOLGA KİLİT - KİLİT GROUP Y.K. ÜYESİ
TUNÇ ULUÇ - ANTALYA GASTRONOMİ BİRLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI ŞARAP EĞİTMENİ
TURAN KİLİT - KİLİT GROUP Y.K. ÜYESİ
UĞUR GÖMEÇ - RADISSON BLU HOTEL ANKARA EXECUTIVE CHEF
UMUT KARAKUŞ - MUUTTOCHEF & OWNER
ÜMİT ÇELİKKAYA - RIXOS PREMIUM HOTEL BELEK EXECUTIVE CHEF
ÜNAL SÖNMEZ - MIRAMARE HOTELS MUTFAK KOORDİNATÖRÜ
ÜNAL YILMAZ - PORT NATURE UXURY RESORT HOTELS & SPA EXECUTIVE CHEF
VEDAT DEMİR - DREAM GROUP KURUMSAL MARKA ŞEFİ
VEHBİ VARLIK - İNOKSAN Y.K BAŞKANI
YALÇIN İNAM - KOLEKTİF CHEFS KURUCU & ORTAK
YAREN ÇARPAR - DANIŞMAN ŞEF
DOÇ.DR. YILMAZ SEÇİM - NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANI
YUSUF GÜLYİYEN - GRAND HYATT HOTEL EXECUTIVE CHEF
YUTAKA HOSHINO - SUSHICO RESTAURANT EXECUTIVE CHEF
ZEKİ ÖZEN - SHAKESPEARE BISTRO & CAFE Y.K. BAŞKANI
ŞEFİK İNAN - BARİLLA TİCARİ PAZARLAMA DİREKTÖRÜ
UĞUR ALPARSLAN - WYNDHAM GRAND İSTANBUL KALAMIŞ MARİNA HOTEL EXECUTIVE CHEF
CENK ATALAY - LMK. RESTAURANT GROUP GENEL MÜDÜR
MURAT İLKE ÖZİPEK - GASTRONOMETRO YÖNETİCİ EĞİTMEN ŞEF
RAMAZAN KAYNAKÇI - KRİSTL ENDÜSTRİYEL GENEL MÜDÜR
PROF.DR. EBRU İÇİGEN - AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI
TOLGAR MİRELİ - SIA ELİ RESTAURANT - CHEF
PROF. DR. SEDA GENÇ - YAŞAR ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANI
DOÇ.DR. BURCU ILGAZ - AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MANAVGAT MYO TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ BÖLÜM BAŞKANI
GÜLDAL SİĞİNÇ - GAZETECİ- ANTALYA HALKLA İLİŞKİLER DERNEĞİ BAŞKANI
PROF. DR. OKTAY EMİR - ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAM KOORDİNATÖRÜ
AYŞE BİLSEV ARSEL - CH'I RESTAURANT EKŞİ MAYA UZMANI
CİHAN ÇETİNKAYA - C2 DANIŞMANLIK KURUCU
DR. MUSTAFA CENGİZ - BEST WESTERN PLUS KHAN HOTEL VICE PRESIDENT OF THE EXECUTIVE BOARD
MUSTAFA EROL - CHEF
MUSTAFA EROL - CHEF
DR. ÖĞR. ÜYESİ OSMAN GÜLDEMİR - ANADOLU UNIVERSITY ESKİŞEHİR MYO COOKERY PROGRAM LECTURER
ÖZAY AKAR - RADISSON BLUE ŞİŞLİ DIRECTOR OF CULINARY AND F & B OPERATIONS
RIZA BELENKAYA - ALLPOINTS RESTAURANT GROUP R&D CHEF
SEÇGİN DEMİR - KAYA PALAZZO GOLF RESORT HOTEL EXECUTIVE CHEF
SABİHA APAYDIN - WSET LECTURER KÖK KÖKEN TOPRAK FOUNDER & COORDINATOR
DOÇ. DR SEDA GENÇ - YAŞAR UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS HEAD OF DEPERTMANT
DOÇ. DR SEDA GENÇ - YAŞAR UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS HEAD OF DEPERTMANT
SEMİH BEKEN - HİLMİ BEKEN BOARD MEMBER & CHAIRMAN OF THE EXECUTIVE BOARD
SERKAN ÇAKIR - GASTROTIRE CHEF & OWNER
SİNEM ÖZLER - SERAF RESTAURANT CHEF & PARTNER
SERRA BEKLEN - ÇAPRA ÇUKURBAĞ CHEF & OWNER
SONER KESGİN - SWISSOTEL THE BOSPHORUS EXECUTIVE CHEF
DOÇ. DR SERDAR ÇÖP - İSTANBUL GELİŞİM UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS COORDINATOR
ŞENOL DEMİRTAŞ - BIG CHEFS CULINARY DIRECTOR OF TURKEY
UĞUR VOLKAN UYSAL - CHEF & OWNER
ÜMİT ÇELİKKAYA - RIXOS PREMIUM BELEK EXECUTIVE CHEF
ÜLKAY ATMACA - INNVISTA HOTELS BELEK GENERAL MANAGER POYD PRESIDENT
VEDAT DEMİR - DOĞUŞ HOSPITALITY & RETAIL BRAND CHEF
DOÇ. DR ÜMİT SORMAZ - NECMETTİN ERBAKAN UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY LECTURER
YELİZ GÜL EGE - ANTALYA PROMOTION FOUNDATION CHAIRMAN OF THE BOARD
YASEMİN ATAMAN - CHEF & CULINARY MANAGER
YILMAZ ÖZTÜRK - CHEF
PROF. DR BEYKAN ÇİZEL - AKDENİZ UNIVERSITY TOURISM FACULTY DEAN
PROF. DR. FÜGEN DURLU ÖZKAYA - ANKARA HACI BAYRAM VELİ UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS HEAD OF DEPARTMENT
GÜRAY PARLAK - PARLAK RESTAURANT OWNER
KAZIM ERDOĞAN - OMAKE GENERAL MANAGER
DOÇ.DR HİLMİ RAFET YÜNCÜ - ANADOLU UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS HEAD OF DEPARTMENT
İHSAN AKAR - AFYONKARAHİSAR MUNCIPALITY CULTURAL AND SOCIAL AFFAIRS MANAGER
ALPER YÜCEER - VAKKO GIDA CHEF F&B OFFICER
DOÇ. DR. ALPER KURNAZ - İZZET BAYSAL UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS HEAD OF DEPARTMENT
BURKAY DURUKAN - SWANDOR HOTELS & RESORTS GROUP FOOD AND BEVERAGE DIRECTOR
BURAK ÖZKAN - LIKYA WINES FOUNDER & PARTNER
PROF. DR. BAHATTİN ÖZDEMİR - AKDENİZ UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS ACADEMICIAN
CARLO BERNARDINI - BERNARDINI FINE CATERING AND EVENTS CHEF & FOUNDER
CENK AKIN - BELTUR A.Ş. GENERAL MANAGER
BÜLENT BİLGİÇ - TÜRSAD PRESIDENT
CENK GİRGİNOL - OKAN UNIVERSITY ACADEMICIAN GASTRONOMY WRITER COFFEE CONSULTANT
ALİ MANSOUR - NESTLE PROFESSIONAL TURKEY BUSINESS EXECUTIVE CHEF
CENK ATALAY - LMK RESTAURANT GROUP OPERATION DIRECTOR
CÜNEYT KURU - AQUAWORLD BELEK GENEAL MANAGER SKAL INTERNATIONAL MEMBER OF THE BOARD
EBRU KORALI - GLOBAL GASTRO ECONOMY FORUM COMMITTEE PRESIDENT TURYID FOUNDER MEMBER
CİHAN BERBER - SELECTUM FAMILY RESORT DEPUTY GENERAL MANAGER
ERSİN AKTÜRK - WINTERHALTER TURKEY GENERAL MANAGER
ERDEM DÖNMEZ - BERNARDINI FINE CATERING & EVENTS CHEF & PARTNER
ERDOĞAN YÜCE - MERAM HOLDING CHAIRMAN OF THE BOARD
ERKAN KIYICIOĞLU - İSTANBUL GELİŞİM UNIVERSITY INSTRUCTOR KÜÇÜKÇEKMECE IMKB TEACHER MYK GASTROARENA EDUCATION COORDINATOR
FABIO BRAMBILLA - MANDARIN ORIENTAL HOTEL GROUP
DR. ÖĞR. ÜYESİ ESAT ÖZATA BEYKENT UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS HEAD OF DEPARTMENT
EYÜP KEMAL SEVİNÇ - EKS CULINARY ACADEMY CHEF & OWNER
GIOVANNI TERRACCIANO - LE MERIDIEN ISTANBUL ETILER & SHERATON ISTANBUL LEVENT MULTI- PROPERTY EXECUTIVE CHEF
İ. LEVENT DEMİRÇAKMAK - İSTANBUL GELİŞİM UNIVERSITY COOKERY PROGRAMME LECTURER ASOMDER PRESIDENT
DR. ÖĞR. ÜYESİ İLKAY GÖK - OKAN UNIVERSITY GASTRONOMY AND CULINARY ARTS HEAD OF DEPARTMENT
GÖZDEM GÜRBÜZATİK - FERNKOLEKTİF INDEPENDENT CONSULTANT
KORHAN ALŞAN - NIRVANA HOTELS CEO
KORAY TÜRK - SHERATON ADANA HOTEL EXECUTIVE CHEF
LEVENT ŞAHİN - LE PAIN QUOTIDIEN BUSINESS MANAGER
İSMAİL TAŞKIN - PORLAND PORSELEN COORDINATOR EVSİD VICE PRESIDENT OF THE EXECUTIVE BOARD
MUHAMMED BANKO - NIRVANA COSMOPOLITAN HOTEL EXECUTIVE CHEF
MURAT DAĞLIOĞLU - KAYA PALAZZO RESORT & CASINO GIRNE EXECUTIVE CHEF
MURAT ASLAN - BIG CHEFS KICTHEN COORDINATOR
MEHMET AKDAĞ - 7 MEHMET RESTAURANT OWNER
MİHTA YILDIRIMTAŞ - MORINI RESTAURANT TABLETALES OPERATION HEAD CHEF
MURAT YANKI - VINOTOLIA FOUNDER & WRITER
Murat KOÇ BARILLA TURKEY GENRAL MANAGER